×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

                                                  
هدف کلی

مرکز تحقیقات سلول های بنیادی مجاری ادراری تناسلی تلاش می نماید تا در کنار مراکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادراری و بیماریهای مزمن کلیه و پیوند با انجام تحقیقات پایه ای و بهره گیری از علوم سلول های بنیادی در جهت کسب دانش بنیادی و پایه به رفع مشکلات بیماران مجاری اداری تناسلی و کلیه بپردازد. در این راستا چشم انداز این مرکز تلاش در جهت ایجاد یک مرکز تحقیقات  برتر سلول های بنیادی در سطح  خاورمیانه  می باشد.

خط مشی

1.      بهره گیری از سلولهای بنیادی در درمان ناباروری

 بدیهی است دستاوردهای این تحقیقات نه تنها باعث خواهد شد افراد نابارور فاقد اسپرم و یا تخمک دارای این امید گردند که روزی با بهره گیری از سلول های جسمانی و یا سوماتیک خود شان دارای شانس بارداری گردند بلکه افراد دارای باروری کاهش یافته نیز به باروری طبیعی امیدوار می گردند.

2.      استفاده از سلولهای بنیادی در پیوند ارگانهای کلیه و مجاری ادراری تناسلی

با بهره گیری از این تکنولوژی امید به بهبودی دائم بدون ترس از دفع سلول های پیوندی از افراد غیر همسان از نظر ژنتیکی و یا واکنش های التهابی و عفونت افزایش می یابد.

3.      ترمیم نقص عملکرد کلیه با مداخله موثر سلولهای بنیادی

اختلال در سلول های گلومرولولی در غشا کورتکس کلیه ونیز توبولهای کلیه  باعث مستعد شدن بیمار به نقص عملکرد کلیه شده که خود خسارتهای جبران ناپذیری را به بیمار تحمیل می نماید. لذا بهره گیری از سلولهای بنیادی در این دسته از بیماران امید به عدم نیاز به دیالیز و یا پیوند را افزایش می دهد.

4.      به کارگیری سلولهای بنیادی در درمان  نارسایی عملکرد مثانه

نارسایی در نگهداری ادرار در مثانه یکی از مشکلات جدی بیماران واجد نارسایی عملکرد مثانه بوده که با مکانیسم های ترمیم جدار مثانه با استفاده از سلولهای بنیادیمیتوان امید به درمان داشت.

5.      فرایند افزایش نقش سلولهای بنیادی در ترمیم هیپوسپادیازیس و مجاری تناسلی مبهم

ترمیم های جراحی نواقص مادرزادی مجاری ادراری تناسلی معمولا دارای عوارض غیر قابل پیش بینی بوده که تحقیقات در خصوص سلولهای بنیادی نقش بسزائی را در به حداقل رساندن این عوارض  می تواند ایفا نماید.

6.      پایه ریزی پروژه های تحقیقاتی دانش بنیان

برای استفاده بهینه از منابع در جلب حداکثری پژوهشگران جوان, کاربردی نمودن تحقیقات به سمت تولیدات و تجاری سازی محصولات پژوهشی حائز اهمیت می باشد. لذا این مرکز در نظر دارد که در کنار بررسی هر طرحی راههای تجاری سازی محصولات پژوهشی ان را بررسی نماید.

7. ایجاد ارتباط با مراکز مرتبط با پژوهش در سطح ملی و بین المللی و بخش صنعت

8.  تقویت نقش مرکز در تدوین سیاست ها و بر نامه های ملی در زمینه ی پیشگیری ، تشخیص و درمان  بیماری های دستگاه ادراری –تناسلی  و ناباروری

9.  بر نامه ریزی در جهت افزایش آگاهی  بنیادی و پایه ای در مورد بیماری های دستگاه ادراری- تناسلی درمیان پزشکان ، کادر درمانی و نیز در  سطح جامعه

10. همکاری با بخش صنعت جهت بومی سازی و تولید صنعتی فن آوری های نوین به منظور خودکفایی در بخش درمان بیماران متبلا به  بیماری کلیوی در راستای اقتصاد مقاومتی

 بدیهی است برای رسیدن به این اهداف عالیه این مرکز تازه تاسیس یافته نیازمند حمایت های معنوی و مادی کلیه اندیشمندان و علاقمندان به تسکین آلام نیازمندان می باشد.

تنظیمات قالب